Om os

Hvem er Partnermedier?

Partnermedier er en medievirksomhed, som blev etableret i 2017 af Henning Andersen, tidligere annoncedirektør i Berlingske Media. En stor del af Partnermediers medarbejdere er erfarne mediefolk, heriblandt medarbejdere med annoncesalgsbaggrund fra Berlingske, Aller Medier, Sjællandske Medier samt produktionskompetencer med reklamebureau erfaring.

Vi lever og ånder for annoncesalg, og tror på annoncesalg til det trykte medie, gerne i samspil med digitale produkter. Vores mantra er at sikre vækst i printannoncering, og vi ved af erfaring at det i den grad er muligt med det rette fokus, en vedholdende indsats og den rette vinkling på annonceprodukterne.

Tallene taler for sig selv; Vi udgiver og sælger mere end 120 annoncefinansierede printtitler om året, er i kontakt med over 2.000 annoncører hvert år, og varetager annoncesalget for en række andre medier. Vores vækstrater på print og digitalt annoncesalg er år for år altid på den helt rigtige side af index 100.

Salgskulturen er kendetegnet ved at være professionel, seriøs, ordentlig og serviceminded. Vores fokus er på at skabe langvarige og seriøse relationer til gavn og glæde for alle parter. Vi arbejder proaktivt efter værdibaseret salg, med stor respekt for kunderne. Vores mediesælgere fører en professionel dialog, uagtet om kunden ønsker at købe en ydelse/produkt af os eller ej.

De vigtigste bulletpoints om os:

  • Vi tilstræber altid en langsigtet løsning, med en åben og løsningsorienteret dialog
  • Vi agerer særdeles professionelt, dedikeret og er et seriøst annoncesalgsteam
  • Vi står inde for en stor sikkerhed for korrekt håndtering af alle aftalte processer

Vores kunder får udbytte af Partnermediers godt etableret og stærke kunderelationer

Vi har forståelse for målgrupper og er dedikerede sælgere, der løbende holder sig opdateret ift. relevante fagområder

Vi tilbyder løsninger indenfor primært annoncesalg og medierådgivning, men har også erfaring med at tilbyde grafisk produktion, tryk af magasiner og aviser. Distribution af magasiner samt kundestyring og fakturering.