Henning Andersen, CEO & udgiver

PARTNERMEDIER

Partnermedier er kyndig rådgivning og effektiv projektledelse. I samarbejde med dig og dine målsætninger laver vi en udgivelse, der effektivt og målrettet bringer dig og din virksomhed tættere på kunderne. Det gør vi med relevant indhold.

Vi har via et samarbejde med en af Danmarks største medievirksomheder adgang til en bred platform, som gør det muligt at nå præcis dine kunder.

Når vi laver udgivelserne er det i tæt samarbejde med dig. Du får en fast projektleder, som bliver din adgang til de kompetencer, det kræver at lave en kvalitetsudgivelse.

Vi styrer dig sikkert igennem processen fra idéudvikling til eksekvering. Vi bidrager med ekspertise og indsigt i, hvad der interesserer vores læsere. Vi mødes der, hvor dine budskaber matches med læsernes interesser.

Vi har adgang til dygtige fagfolk i alle led af processen fra journalister, fotografer og layoutere, tryk, distribution og til analyseafdeling. Alle led i processen er med til at sikre, at udgivelsen målrettes til præcis din målgruppe.