SØNDAG

SØNDAG

Ugebladet SØNDAG er for livsnydere – her findes den aktive og udadvendte kvinde ”midt i livet”. Det afspejles i den redaktionelle linje, der prioriterer emner som mode, skønhed og boligindretning meget højt.  

Med sine 188.000 ugentlige læsere lægger SØNDAG vægt på de mere luksuriøse tilbud i tilværelsen – de er storforbrugere af alle kulturelle muligheder, og derfor indeholder SØNDAG i langt højere grad end alle andre ugeblade læsestof omkring nye eksotiske rejsemål, nye bøger, nye film og teaterstykker.  

Hver uge bringer magasinet SØNDAG spændende interviews med både kendte og ukendte kvinder, lækre opskrifter og tips til madlavning samt en stor sundhedssektion, der både inspirerer og giver ny viden, men aldrig dårlig samvittighed. Og alt SØNDAGs indhold – også mode, bolig, rejser, brevkasser, have m.m. – er konsekvent vinklet til den voksne kvinde.  

SØNDAG er Danmarks største kvindeblad, der går et spadestik dybere, som underholder, guider og giver indsigt og eftertanke. Hver uge viser magasinet, at livet efter de 40 er mulighedernes liv! 

  • Ugentlige udgivelser hver mandag 
  • Deadline for booking og materiale er 5 uger før udgivelsesdatoen 

Sophie Sayk Gregersen
Account manager

E-mail: sg@partnermedier.dk

Tlf. 26 81 60 36