ISABELLAS

ISABELLAS

Magasinet ISABELLAS er kendetegnet ved at have fokus på boligen, lækker mad, DIY, haven og alt det, der kendetegner et godt liv.  

Stilen er på en gang feminin og rustik, og artiklerne lægger vægt på skønhed og æstetik i hjemmet. Økologi, bæredygtighed og miljøbevidsthed vægtes højt og værdierne er grønne – uden at blive frelste. ISABELLAS guider læseren til, hvordan man dyrker jorden med størst udbytte. Læseren præsenteres for de nyeste tendenser inden for planter og afgrøder og inspireres til at anlægge et spirende, sprøjtefrit uderum, hvad enten det er på altanen, terrassen eller i haven. ISABELLAS dyrker filosofien om fra jord til bord.  

Læseren får også masser af input til gæstemenuer med drinksforslag, velsmagende retter til venindemiddagen samt opskrifter på søde lækkerier – altid med udgangspunkt i sæsonens råvarer.  

ISABELLAS har 117.000 månedlige læsere og med personlig indretning viser fantastiske boliger og inspirerende tendenser med anvisninger på, hvordan læserne selv kan gøre indretningen efter, og hvor de kan købe interiøret. Derudover giver ISABELLAS inspiration til små og store kreative gør det selv-projekter til hjem og have. 

  • Udkommer 10 gange årligt 

 

Sophie Sayk Gregersen
Account manager

E-mail: sg@partnermedier.dk

Tlf. 26 81 60 36