Partnercontent

velkommen til partnercontent

Dit professionelle bureau, hvor vores medarbejdere har mange års erfaring i produktion af podcast, video, streaming, lyd og speak.

Vi kræser om detaljerne, så dine kunder/besøgende får en professionel oplevelse når du udgiver din lyd og/eller videoproduktion.

kreativ udvikling af egen podcast/vodcast

Går du med tanken om at komme i gang med en podcast, men ved du ikke helt hvad vinklen skal være? Så book et uforpligtende møde med os, hvor vi vil komme med gode råd, eksempler og anbefalinger til setup, længde, antal deltagere mv.

Pris for sparringsmøde: kr. 995,- (fratrækkes hvis du booker en optagelse i studiet efterfølgende)

Livestreaming / Konference

Ønsker I at sende live via jeres sociale medier med et professionelt set-up?

Så er det dette produkt, som I skal vælge. Der er mulighed for at sende live fra vores studie centralt i København (Borgergade) eller på en lokation, som I selv vælger. Alle videokameraer er af høj kvalitet og det samme gælder lyden. I har også mulighed for green screen, så I kan få præcis den baggrundsgrafik I ønsker.

Denne løsning er et rigtigt godt alternativ til bare selv at trykke ”gå live” på mobilen eller computeren, da det giver et langt mere professionelt indtryk med perfekt lyd og billede, samt flere kameravinkler og flot grafik. Vores erfarne producer kan hjælpe med optagelsen af livestream eller med at optage jeres konference, hvis I føler jer mest trygge ved det.

Kr. 3.495,-/pr. time (min. 2 timer) inkl. optagelse via 2-3 kameraer samt 1 producer.

Videoproduktion

Ønsker du at fremvise din virksomhed på en imødekommende måde overfor (nye) medarbejdere via sociale medier, nyhedsbreve, jobportaler eller via andre former for videoproduktioner?

Denne pakke inkluderer videooptagelse på jeres foretrukne lokation(er) og efterfølgende redigering. Slutresultatet bliver en flot og professionel film, som I får rettigheder til at bruge – lige hvor I ønsker.

Vi stiller med professionelle 4K kameraer, gode mikrofoner og den rette belysning.

Fra kr. 5.995,- ekskl. kørsel.

Speak og lydproduktioner

Ønskes speak, oplæsning, reklamespots eller andre produktioner af lyd kan vi også hjælpe med det. Vi har mere end 25 års erfaring fra oplæsning og indtaling af speaks fra radiobranchen og råder over et bredt netværk af eksterne speakere, så vi kan sikre den helt rette stemme til din opgave. Du kan få leveret et råspeak, et redigeret speak eller en færdig produktion med musik/lydeffekter.

Teasers

Små promotion-klip fra ovenstående ydelser kan også leveres, og bruges ofte til ”teasers” på sociale medier. Det kan f.eks. være et lille klip fra podcasten med opfordring til at lytte med. Der vil være fokus på at udvælge indhold, der egner sig til at gå viralt.

Kr. 995,-/pr. videoklip inkl. undertekster + evt. effekter (logo, lydeffekter mv.)

Vores podcastpakker

Podcast fra a til z

Indeholder alt, hvad der skal til for at udgive en podcast:

I vores nye, topprofessionelle podcaststudie producerer vi en podcast helt efter jeres behov og ønsker. Vi tilrettelægger, interviewer, producerer og leverer en færdig og professionel podcast.

Inklusiv i prisen:

  • Projektledelse, herunder;
  • Udarbejdet af basis spørgeramme, manuskript m.m. i samarbejde med vores journalist
  • Op til 2 timers interview / samtale med journalist (optagelse)
  • Tekniker
  • Redigering af producer
  • Op til 2 korrekturgange
  • Færdiggørelse og upload til podcastplatform

Komplet pakkepris 10.495 kr.

LEJ VORES STUDIE INKL. PRODUCER

I har mulighed for at leje vores nye, topprofessionelle podcaststudie beliggende centralt i indre København inkl. vores producer. Vi sørger for at de tekniske rammer er i orden og optagekvaliteten i top. 

Betaling pr. time (minimum 2 timer): 1.675 kr. pr. time ekskl. moms for leje af studie inkl. vores producer.

I har selv indhold, spørgerammer m.m. på plads. Vi sørger for optagelser i topkvalitet og I vælger selv om I ønsker det uredigerede produkt eller om vi skal hjælpe med redigering, uploads etc.

Udviklingsdirektør Julie Brix

Tlf. +45 60 59 35 50

E-mail: brix@partnermedier.dk