Ejendomme

Sektionen EJENDOMME udkommer hver 2. torsdag, i lige uger, i Berlingske.

EJENDOMME er en fast sektion i Berlingske, der udkommer hver 2. torsdag ( i lige uger). EJENDOMME læses af ca. 80.000 erhvervsinteresserede læsere, som er karakteriserede ved at interessere sig for investeringer, erhvervslivet samt udviklingen i samfundet.
Derudover læses EJENDOMME som digital e-avis blandt Berlingskes ca. 42.000 daglige downloads af Berlingske e-avis.

EJENDOMME produceres af Partnermedier, som stod for en relancering i 2021, hvor både design, indhold og kommercielle muligheder blev udviklet og fik et kvalitativt løft. Det redaktionelle indhold skrives fast af erhvervsjournalist Sten Thorup Kristensen, der i en årrække har beskæftiget sig med erhvervsejendomsmarkedet bl.a. som journalist på Berlingskes Business redaktion. EJENDOMME har strategisk samarbejde med de førende brancheorganisationer som EjendomDanmark og PropTech Denmark, som ligeledes fast bidrager med nyheder om branchen.

EJENDOMME tilbyder også helt nye kommercielle formater, hvor udvalgte ejendomme eller bygninger kan præsenteres som f.eks ”Månedens ejendom” eller ”Investeringsejendom i særklasse”. I særlige tilfælde er det også muligt at få disse ejendomme præsenteret på forsiden af selve sektionen.

Senior Key Account manager – Leo Smidt
E-mail: leo@partnermedier.dk
Tlf. 25 45 60 88

Juniorkonsulent – Nicklas Laustsen
E-mail: nicklas@partnermedier.dk
Tlf. 92 15 20 08

Udviklingsdirektør – Julie Brix
E-mail: brix@partnermedier.dk
Tlf. 60 59 35 50

Ved hver udgivelse promoveres EJENDOMME yderligere digitalt via LinkedIn med tags til alle samarbejdspartnere, mæglere og kilder til artikler og har dermed et endnu større reach på tværs af platforme og målgrupper.
Desuden indtales første del af alle artikler i podcasten Business Revies EJENDOMME, således at læserne kan blive opdateret om det aktuelle indhold – imens de er på farten.

*Kilde: Gallup/Indeks DK, 1. halvår 2021